Participant Agenda Gathering of Leaders VIRTUAL Gathering - April 27-28, 2021

Formation for the Missionary Church in a Changing World

Recent events have reminded us that as we proclaim the gospel, we continually encounter the unexpected and are called into places of vulnerability. At our best, we meet these challenges with fortitude, steadfastness, and resilience. What practical strategies can we share to form communities in those virtues? How do we teach and shape Christians to proclaim Christ's good news amid the challenges of the unexpected and the pain of the world's brokenness? As we engage the present and look to the future, how do we form communities of courage and hope?

	Start	Time		Duration	Activity (Zoom in Notes)	Description & Tasks	Participant/Presenter
acific	Mountain		Eastern	Duration	Activity (20011 III Notes)	DAY 1 - April 27	i articipant/i resentei
8:00 AM			11:00 AM	30 Min	Welcome & Introductions	Welcome, overview of GOL, individual introductions. Be ready to hold up one itemt that helps show your personality!	Haley Bankey
8:30 AM	9:30 AM	10:30 AM	11:30 AM	15 Min	Set the Stage	Walk through norms, agenda, and technology review.	Haley Bankey
8:45 AM			11:45 AM		What Brought You Here?	Group Share: "What brought you here? What questions/needs are you fulfilling?" 15 min Small Group & 15 min Walk and Talk.	All
9:15 AM	10:15 AM	11:15 AM	12:15 PM	15 Min	Zoom Break/ Contemplation Time	Take a break from the camera.	AII
9:30 AM	10:30 AM	11:30 AM	12:30 PM	60 Min	Theological/Theme	60 minute interactive presentation on the theme and theology around it. 15 min Q&A before a period of quiet reflection then small group work.	Micah Jackson 8 Julie Lytle
10:30 AM	11:30 AM	12:30 PM	1:30 PM	30 Min	Small Group Breakouts	Small Groups discuss questions offered by Theology/Theme Presenter. 20 min small group & 10 group share.	All
11:00 AM	12:00 PM	1:00 PM	2:00 PM	90 Min	Lunch Break	Take a break from the camera and enjoy time away.	All
12:30 PM	1:30 PM	2:30 PM	3:30 PM	15 Min	Welcome Back & Spiritual Refresher	Centering moment and return to the Gathering.	TBD
12:45 PM	1:45 PM	2:45 PM	3:45 PM	15 Min	Mission Reflection	Presentation on a strategy or method that pertains to the theme.	TBD
1:00 PM	2:00 PM	3:00 PM	4:00 PM		Small Group Breakouts	Discussion over presentation using provided 1 or 2 questions.	All
1:15 PM		3:15 PM	4:15 PM		Mission Reflection	Presentation on a strategy or method that pertains to the theme.	TBD
1:30 PM		3:30 PM	4:30 PM		Small Group Breakouts	Discussion over presentation using provided 1 or 2 questions.	All
1:45 PM		3:45 PM	4:45 PM		Mission Reflection	Presentation on a strategy or method that pertains to the theme.	TBD
2:00 PM		4:00 PM	5:00 PM		Small Group Breakouts	Discussion over presentation using provided 1 or 2 questions.	All
2:15 PM	3:15 PM	4:15 PM	5:15 PM	15 Min	Closing Prayer & Homework	Homework: email in ONE QUESTION that is forming for in reference to the theme.	Haley Bankey
	Start	Time		Duration	Activity (Zoom in Notes)	Description & Tasks	Participant/Presenter
acific	Mountain		Eastern		, , ,	DAY 2 - April 28	
8:00 AM	9:00 AM	10:00 AM	11:00 AM	15 Min	Opening Litany	QUESTIONS created overnight will be read in a psalm-like fashion by two alternating voices as a way of centering back into the day's work.	2 TBD
8:15 AM	9:15 AM	10:15 AM	11:15 AM	15 Min	Overnight Mail	A chance for group conversation on anything that you were thinking about overnight.	All
8:30 AM			11:30 AM		Bible Study & Small Groups	Offered by a Participant in a style of their choosing	TBD
	10:15 AM				Zoom Break/ Contemplation Time	Take a break from the camera.	All
	10:30 AM				Case Study Introductions	Review mechanics of the next activity and answer any questions.	Haley Bankey
	10:45 AM				Case Studies Mission Panel Introduction	Small groups for 45 minutes, then 15 minutes group share. Invite participants to nominate people to the	All
IU.43 AIVI	11.40 AIVI	12.40 FIVI	1. 4 3 FIVI	13 WIII	wission Faller Illitoduction	mission panel that they would like to hear more from.	Haley Bankey
11:00 AM	12:00 PM	1:00 PM	2:00 PM	90 Min	Lunch Break	AFTER submitting for the mission panel, take a break from the camera and enjoy time away.	All

12:30 PM	1:30 PM	2:30 PM	3:30 PM	15 Min	Welcome Back & Spiritual Refresher	Centering moment and return to the Gathering.	TBD
12:45 PM	1:45 PM	2:45 PM	3:45 PM	30 Min	Mission Panel	3 peers who were nominated during virtual event share 'other ministries' and 'other ideas'. 5 min each, then 15 min Q&A/	3 TBD
1:15 PM	2:15 PM	3:15 PM	4:15 PM	30 Min	Stops & Starts	What is it you need to stop doing? What is it you need to start doing? 5 min individual reflection, 25 min group reflection. Prepare your I WILL STATEMENT	All
1:45 PM	2:45 PM	3:45 PM	4:45 PM	15 Min	Final Walk & Talk	Re-engage with your first Walk & Talk partner to discuss your Starts & Stops.	All
2:00 PM	3:00 PM	4:00 PM	5:00 PM	15 Min	Closing Reflections	Closing litany as each I WILL STATEMENT is read by all.	All
2:15 PM	3:15 PM	4:15 PM	5:15 PM	15 Min	Final Announcements & Close	Final Announcements, evaluation survey, peer nominations, etc.	Haley Bankey